perjantai 12. helmikuuta 2016

Erilaisia mainoksia

















 Hyvä mainos
Tämä mainos on sillä tavalla hyvä, että se kertoo kaiken napakasti. Kuvan teksti suomeksi tarkoittaa "Isot päivät alkavat Berocalla". Mainoksesta saa selville heti mitä sillä tarkoitetaan ja mitä sen on tarkoitettu saada ihmiset tarvimaan sitä. Kuvalla yritetään houkuttaa ihmisiä ostamaan Beroccaa, koska sen väitetään olevan aina hyvä alku päivälle. Myös kuva on hokuttava sinänsä kun katsoo tuota lasia, se näyttää hyvältä niinkuin apelsiinimehu.




Huono mainos
Minusta tämä vitaepro mainos on todella ärsyttävä eikö siinä ole mitään järkeä. Turhaan vie ihmisten aikaa hyvältä tv:n katselulta. Kuka keksii tämmöisiä!? Aina kun olen katsonut telkkaria, niin on ollut pakko mykistää telkkari. Videossa ei ole mitään perää eikä järkeä. Kun sen kuulee kerran se on jo hyvä mutta sitten tunnin aikna 10kertaa nii alkaa pinna palaa.


Hyvä automainos
https://www.youtube.com/watch?v=LdVkG_QzBwU
Tossa linkki aitoon ja totuudessa pitävään Saab mainokseen! Suomalaista tehty suomalisille. mainoksen on tarkoitus näyttää, että Saab on lämmin auto ja käynnistyy kylmällä. Tämä pitää hyvin paikkansa. Kokemuksesta voin sano että Suomi Saabit on hyviä autoja!






Hyvä antimainos
Tämä voi hyvin pitää paikkansa sillä noissahan oikeasti on paljon sokeria ja maistuu makealle, että huhhu. Noita kun litkii niin kyllä' lihoo. Ne maistuvat hyviltä ja ovat koukuttavia. 
oikea mainos on "Danone Actimel, Luonnolista vastustuskykyä koko perheelle"


1 kommentti:

  1. Hyvää settiä! Ei mullakaa täydellistä tekstiä ole mut pari kirjotusvirhettä pistää silmään ;)

    VastaaPoista